Через складні погодні умови на Київщині аварійні бригади ДТЕК переведені в посилений режим

За даними синоптиків, до кінця доби 14 березня на Київщині очікуються складні погодні умови. Зокрема, прогнозують пориви вітру до 20 м/с. Такі погодні умови вже стали причиною аварійних відключень електроенергії в регіоні. Аварійні бригади переведені в режим підвищеної готовності, щоб у максимально стислі терміни повернути світло в будинки. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

У компанії зазначили, що найбільше відключень наразі спостерігається в Бориспільському, Броварському, Вишгородському та Васильківському енерговузлах. Фахівці вже працюють над оперативним відновленням електропостачання. До ліквідації аварій залучено 76 бригад.

Нагадуємо правила безпеки під час сильного вітру:

– уникайте знаходження біля ліній електропередачі;

– при виявленні обірваних ліній не підходьте ближче ніж 8-12 метрів, у жодному разі не торкайтеся оголених проводів та одразу повідомляйте про це в ДТЕК;

– якщо зникло світло, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли електроенергія зникла у квартирі або будинку, — зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці — зверніться до фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Додати коментар