Напередодні свята змагалися жіночі команди в першості з волейболу

4 березня 2023 року в спортивному залі ЦПТО проходили змагання з  відкритого кубка Переяславської міської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд.

У змаганнях взяли участь п’ять команд, а саме: команда гімназії №2 (м. Переяслав), с. Дем’янці,  с. Велика Каратуль, с. Пологи Вергуни та с. Ташань. Слід відзначити, що ці змагання вже проходять п`ятнадцятий раз.

Перед початком змагань до учасників з вітальним словом звернувся міський голова Переяславської міської територіальної громади Вячеслав Саулко та вручив кожній учасниці квіти, привітавши з прийдешнім святом.

Ігри проходили по коловій системі, так що всі команди грали кожна з кожною.

За підсумками змагань команди розподілились наступним чином. Переможцем змагань стала команда гімназії №2, яка отримала перехідний кубок. Друге місце виборола команда с. Ташань, а третє місце команда с. Пологи Вергуни. Четверте та п’яте місце відповідно за с. Велика Каратуль та с. Дем’янці.

Всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів відділом з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради.

Дякуємо керівництву ЦПТО за надання спортивного залу для проведення змагань.

Додати коментар