Вчора УГСП відвідав український музикант, письменник, мислитель, фронтмен гуртів «Пирятин» та «Ukiez», ведучий ток-шоу «Інструкція. Війна» Іван Семесюк

«Хочу освідчитися в глибокій любові до Вас, як українців! Те, що Ви народилися українцями – найкраща форма народження в людстві взагалі» – кінцевий меседж Івана Семесюка на зустрічі із сковородинівцями. (Джерело)
У другий день березня до університету повернувся улюблений проєкт «Відкритий університет», в рамках якого до УГСП завітав український музикант, письменник, мислитель, фронтмен гуртів «Пирятин» та «Ukiez», ведучий світоглядного ток-шоу «Інструкція. Війна» на youtube-каналі «Антропологія» Іван Семесюк.
У хоровому класі імені Миколи Леонтовича Університету Григорія Сковороди в Переяславі прозвучала лекція на тему: «Метафізика індивідуальної свободи та українська ідентичність».
Метафізичних діалогів сьогодні й справді було багато, починаючи із Кучми та закінчуючи штучним інтелектом. Впевнені, неординарний та антинауковий підхід лекції справив на присутніх приємне враження. Для тих, кого не було, спеціально зберегли запис лекції на сторінці в Instagram  https://bit.ly/3y2DFZ4
Дякуємо Івану за візит до Університету Григорія Сковороди в Переяславі та позитивний післясмак березневої зустрічі. 

Додати коментар