Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

       28 лютого 2023 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули чотири питання порядку денного: 

  1. Про розгляд громадянина М.О.В. від 27.02.2023 року про прийняття на квартирний облік при виконавчого комітеті Переяславської міської ради.
  2. Про розгляд заяви громадянина В.А.В. від 03.02.2023 року щодо прийняття його на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, як такого, що потребує поліпшення житлових умов, має статус внутрішньо переміщеної особи з числа учасників бойових дій.
  3.  Про розгляд заяви громадянки К.І.В. від 15.02.2023 року про розділ обліково-квартирної справи з колишнім чоловіком Ч.Г.Г.
  4.  Про розгляд заяви громадянки П.Н.П від 13.02.2023 року щодо переоформлення та розділ особового рахунку квартири №__по вул. _____, м. Переяслав, Бориспільський р-н, Київська обл., з померлого квартиронаймача П.О.М.
  5. Про розгляд поновлених документів до обліково-квартирної справи громадянина К.Р.Л.

       На засіданні вирішено підготувати 5 проєктів рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 14 березня 2023 року.

 

Додати коментар