Молитовний сніданок Переяславщини відбувся вшосте: як це було (відео та фото)

Сьогодні, в останній день лютого, у Переяславі вшосте відбувся молитовний сніданок організований Радою Церков Переяславщини за підтримки Переяславської міської ради. У заході взяли участь міський голова, депутати міської ради різних фракцій, керівники відділів міської ради, керівники силових органів Переяслава, голови Територіальних Громад Переяславщини, священики та пастори Ради Церков Переяславщини, ректор УГСП, представники бізнесу та інші.

Молитовний сніданок Переяславщини відбувся вшосте: як це було (відео та фото)
Молитовний сніданок Переяславщини відбувся вшосте

За повідомленням кореспондента Proslav, до гостей заходу з промовами звернулися міський голова Вячеслав Саулко, настоятель Храму Вознесіння Господнього отець Михайло та настоятель Володимирського храму отець Іван, колишній міський голова Григорій Сокур.

Окрім того, що основною ціллю було помолилися за воїнів та мир в Україні, на молитовному сніданку зібрали 44 280 гривень на придбання тепловізора для однієї з бригад Збройних Сил України де служать переяславці. Суму планують збільшити, адже ще багато наших земляків хочуть долучитися до цієї справи – допомоги нашим захисникам.

Молитовний сніданок Переяславщини відбувся вшосте: як це було (відео та фото)
на молитовному сніданку зібрали 44 280 гривень на придбання тепловізора

Як це було – в сюжеті Proslav:

РЕКЛАМА

Молитовні сніданки – це багаторічна традиція розвинених країн світу. В США такі заходи проводяться вже більше 60 років. У останнє десятиріччя вони стали й надбанням України та проходять як на національному рівні, так і в регіонах країни. Ця традиція десятків країн світу покликана об’єднати людей задля молитви Богу та єдності навколо цінностей, які проголошував Ісус Христос.

Додати коментар