Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) , пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, легалізації трудових відносин та забезпечення своєчасності сплати податків

        28.02.2023 року в залі засідань Переяславcької міської ради відбулося  засідання комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення),  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, легалізації трудових відносин та забезпечення своєчасності сплати податків.        Проводила   засідання голова комісії,  заступник   міського   голови   Ольга  Огієвич.

       На комісії розглядались питання: про вжиті заходи щодо погашення заборгованості по заробітній платі на підприємстві ДСП «Головний селекційний центр України», по заборгованості зі сплати податків  до бюджету Переяславської міської територіальної громади  суб’єктами господарювання, що здійснюють свою трудову діяльність на території громади,    питання несплати ЄСВ  до  пенсійного  фонду. 

     Запрошено на засідання комісії 26 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Переяславської міської територіальної громади та мають заборгованість зі сплати податків. Значна частина підприємців,  із запрошених,  в телефонному режимі повідомила,  що  вже  борг  погашено.   За рішенням комісії та за погодженням із суб’єктами господарювання встановлено терміни  погашення  заборгованості.

 

                                                    

Ольга МУСІЄНКО  секретар комісії

Додати коментар