Відбулася рефлексивна зустріч заступників директорів з навчально-виховної роботи

 16 лютого 2023 року на базі Переяславської гімназії №1 в режимі офлайн відбулася рефлексивна зустріч заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми: «Практичні аспекти роботи адміністрації щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників».

Захід розпочала директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Божко, яка наголосила на можливостях педагогічних працівників для вдосконалення педагогічної майстерності та професійного зростання впродовж усього життя.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Переяславської гімназії №1 Валентина Дем’яненко.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Переяславської гімназії №1 Олеся Дуда презентувала практичні аспекти щодо організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників, формування вчителем траєкторії професійного зростання. Звернула увагу на загальних та професійних компетентностях вчителя, які описані у професійному стандарті за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста).

У ході зустрічі учасники дійшли до висновку, що персональний шлях реалізації професійного потенціалу педагогічного працівника, його професійне зростання за індивідуальною траєкторією дозволяє педагогу усвідомити ступінь власної підготовленості до реалізації намічених цілей з урахуванням конкретних умов освітнього процесу у своєму закладі освіти, почули, побачили й дізналися чимало цікавого й корисного, тому що мають спільну мету. Не менш важливим результатом заходу є налагодження нових зв’язків та обмін досвідом.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар