В Переяславі-Хмельницькому фінансово-гуманітарний факультет університету відзначив День народження

День народження факультету – це завжди тепле, радісне та по-справжньому щире свято. А також це чудова можливість підсумувати досягнуті успіхи, поглянути з оптимізмом в майбутнє і, зрештою, влаштувати справжнє свято для всього університету. 24 жовтня велика і дружня сім’я фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету відзначила своє 19-річчя.

До речі, фінансово-гуманітарний факультет був заснований 24 жовтня 1998 року. Очолює факультет доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, академік Академії наук вищої освіти України, Заслужений працівник освіти України Тетяна Максимівна Боголіб.

Навчальний процес факультету забезпечують п’ять кафедр: обліку і оподаткування; економіки; фінансів, банківської справи та страхування; професійної освіти та документознавства, на яких працює 80 науково-педагогічних працівників, з них 16 докторів наук, професорів та 46 кандидатів наук, доцентів. Важлива роль приділяється інтеграції вищої освіти і науки. Щорічно проводяться всеукраїнські науково-практичні конференції присвячені актуальним питанням модернізації вищої освіти та актуальним питанням соціально-економічного розвитку України.

На факультеті діє студентське самоврядування.

Щиро вітаємо  фінансово-гуманітарний факультет з Днем народження та бажаємо творчої наснаги, цікавих відкриттів та процвітання.  Нехай кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, сміливих задумів, життєво-важливих проектів і наукових перемог, а досвід стане рушійною силою на шляху інноваційного розвитку!

Додати коментар