18 100 грн на ліки для захисників зібрали на благодійному аукціоні “Разом до ПЕРЕМОГИ” у Переяславі – як це було (відео)

 11 лютого, відбувся благодійний аукціон, на якому митці та майстри могли продати свої лоти, а виручені кошти спрямувати на придбання ліків для військових. Загалом вдалося зібрати 18 100 гривень.

А вже 12 лютого відбувся обмін лотами, на якому побував кореспондент Proslav та підготував відео, яким уже готовий поділитися з вами.

Організатором аукціону є Ольга Дрига, яка уже довгий час займається волонтерством. Ініціативу підтримали переяславські майстри та митці, які безкоштовно надали лоти для аукціону.

“Висловлюю щиру подяку авторам лотів, що надали їх безкоштовно! Ви найкращі, круті, талановиті, майстри своєї справи! Дякую що повірили, підтримали!” – звертається до авторів лотів Ольга.

Люди які взяли участь у створенні лотів для благодійного аукціону: Аліна Шевченко, Капіталіна Шевченко, Світлана Шевченко, Світлана Вовк, Слава Солонець, Тетяна Ярина, Олександр Черниш, Юлія Близнюк, Марина Лой, Наталія Петруня, Аліна Боярин, Віра Козюра, Софія Дрига, Марія Самань, Влада Мостова, Тетяна Трухан, Дарина Зайченко, Вікторія Шевель, Олександр Савченко, Олександр Підгорський, Анастасія Сідельникова.

 
Наступний благодійний аукціон “Разом до ПЕРЕМОГИ” відбудеться 4 березня, тож запрошуються автори лотів та учасники. 

Додати коментар