Роботи переяславських майстрів продаватимуть на благодійному аукціоні, щоб зібрати кошти для ЗСУ

У суботу, 11 лютого, відбудеться благодійний онлайн-аукціон, організований переяславськими майстрами та волонтерами. Всі виручені кошти спрямують на придбання ліків для захисників – Переяслав.City

Благодійний онлайн-аукціон на підтримку Збройних Сил організувала волонтерка Ольга Дрига. Вона з початку війни збирає і доправляє допомогу українським військовим. Ініціативу підтримали переяславські майстри та митці, які безкоштовно надали лоти для аукціону.

Серед них картини Тетяни Трухан, Дарини Зайченко, Софії Дриги, Марії Самань та Влади Мостової, авторські вироби Наталії Петруні, Олександра Савченка, Олександра Підгорського, Юлії Близнюк, Ліни Шевченко та Марини Лой, книги Світлани Шевченко, сертифікати на манікюр, масаж та послуги косметолога в студії краси La Fleur, сертифікат на тату від Аліни Шевченко.

 

– Серед творчих лотів можна знайти подарунки до свята, на згадку чи для власного естетичного задоволення. Головне, що всі кошти принесуть користь двічі – і тим, хто придбають лоти, і нашим захисникам. Переможці аукціону отримають додаткові подарунки, – каже Ольга Дрига.

Онлайн-аукціон розпочнеться 11 лютого о 20:00. Щоб ознайомитися з лотами та взяти участь, необхідно підключитися до закритої вайбер-спільноти за посиланням.

Додати коментар