Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

       1 лютого 2023 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули п’ять питань порядку денного: 

  1. Про розгляд заяви Ткаченка Сергія Андрійовича від 05.01.2023 року, щодо включення до списку осіб, які користуються правом позачергового отримання жилих приміщень, як особа з інвалідністю внаслідок війни 3 групи.
  2. Про розгляд заяви Бомчука Дмитра Вікторовича від 20.01.2023 року, щодо включення до списку осіб, які користуються правом позачергового отримання жилих приміщень, як особа з інвалідністю внаслідок війни 2 групи.
  3. Про розгляд заяви Кондратенка Олексія Олексійовича від 31.01.2023 року, щодо включення до списку осіб, які користуються правом позачергового отримання жилих приміщень, як особа з інвалідністю внаслідок війни 2 групи.
  4. Про виключення з числа службових виконавчого комітету Переяславської міської ради жилі приміщення №502, №503, №534 у гуртожитку за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Фабрична, 1-а.
  5. Про зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.

       На засіданні вирішено підготувати 5 проєкту рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 14 лютого 2023 року.

Додати коментар