Відбулася зустріч голів громад Київської області регіонального осередку Всеукраїнської Асоціації ОТГ. Вячеслав Саулко взяв у ній участь

У Гірській громаді відбулася зустріч голів громад Київської області регіонального осередку Всеукраїнської Асоціації ОТГ. Голова громади Роман Дмитрів очолює Київське регіональне відділення ВАОТГ. Нашу громаду представляв її голова – Вячеслав Саулко.
Під час зустрічі обговорили діяльність регіонального осередку та плани роботи на 2023 рік. Для посилення ефективності, шляхом відкритого голосування, було обрано заступників голови регіонального відділення по районному розподілу. Голови громад поділилися досвідом, обговорили проблемні питання та підтримали необхідність активізації регіонального відділення ВАОТГ.
Заступник виконавчої директорки Всеукраїнської Асоціації ОТГ Тарас Добрівський проінформував голів громад про діяльність ВАОТГ у 2022 році та плани на 2023 рік. Він підкреслив, що за останній рік в Київській області найбільший приріст членів ВАОТГ. Експерт шведсько-українського проекту SALAR International Айдер Сеїтосманов розповів про співпрацю з ВАОТГ та пілотування ефективних моделей регіональних відділень ВАОТГ.
Роман Дмитрів Голова Київського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ повідомив, що Київська область також обрана учасником пілотування. В рамках якого команда Київського відділення буде брати участь у навчанні з тематики пілотування та отримає фінансування на діяльність координатора регіонального відділення.

Додати коментар