аконодавчі вимоги для призначення пенсії. Легалізація зайнятості та електронні сервіси ПФУ – такі теми піднімалися на семінарі в Центрі розвитку підприємництва

Значна кількість безробітних громадян, які перебувають на обліку у службі зайнятості, цікавляться законодавчими вимогами для призначення пенсії. Тому на постійній основі, щомісячно у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії, проводяться семінари для таких осіб за участі фахівців Пенсійного Фонду України.
✅Черговий інформаційний семінар для безробітних осіб, в тому числі для осіб передпенсійного віку на тему: «Законодавчі вимоги для призначення пенсії. Легалізація зайнятості та електронні сервіси ПФУ», був проведений 24 січня 2023 року .
✅Начальник відділу обслуговування громадян №14 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Тетяна Бугай детально розповіла присутнім про негативні наслідки отримання заробітної плати в «конверті», наголошуючи, що працівники, які погоджуються на тіньові заробітки, не набувають страхового стажу, необхідного для призначення пенсійних виплат. Рекомендувала контролювати сплату страхових внесків роботодавцем у реєстрі застрахованих осіб за допомогою онлайн-сервісів Пенсійного фонду України: СМС-інформування та Веб-порталу електронних послуг.
✅Учасники семінару мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.
Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує роботодавців та шукачів роботи скористатися послугами та взяти участь у заходах!
За більш детальною інформацією можна звертатись за телефонами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-17-542️

Додати коментар