Ліцей імені І. Мазепи тимчасово проводитиме навчання в очному форматі в університеті Переяслава (відео)

Сьогодні, 24 січня, учні Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи почали очне навчання у приміщенні Університету Григорія Сковороди у Переяславі. Відомо, що очне начання планується протягом 3х тижнів, поки студенти УГСП на канікулах.

Proslav був на місці початку навчання і підготував для вас відео, як це було.

Батьки здебільшого задоволені таким рішенням влади, але були й ті, що не погоджувалися говорити на камеру, усно коментуючи, що дистанційне навчання їх повністю задовольняло.

Також був присутній і голова Переяславської громади Вячеслав Саулко«За домовленості із ректором УГСП Віталієм Коцуром, завдячуючи відділу освіти та директору ліцею Олександру Батраку ми розпочинаємо навчальний процес в університеті Переяслава. Тут є сховище і всі необхідні умови для навчання», – сказав очільник Переяславської МТГ.

Ректор університету Григорія Сковороди у Переяславі Віталій Коцур пішов на зустріч органам Переяславської влади та коментує це так: «Чужих дітей не буває. Якщо ми маємо можливість допомогти, у період коли студенти не навчаються, то ми звичайно допомагаємо. Ми живемо в одному місті та повинні підтримувати один одного».

Варто зауважити, що на території УГСП є укриття, інструктаж з використання якого було проведено сьогодні.

 

Додати коментар