Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо присвоєння території в межах земельної ділянки з кадастровим номером: 3211000000:01:059:0072, по вул. Михайла Сікорського, у місті Переяславі Бориспільського району Київської області назви парку Гетьмана Івана Мазепи

На виконання рішення Переяславської міської ради від 19.01.2023
№ 20-44-VIII «Про  проведення громадського обговорення щодо присвоєння території в межах земельної ділянки з кадастровим номером: 3211000000:01:059:0072, по вул. Михайла Сікорського, у місті Переяславі Бориспільського району Київської області назви парку Гетьмана Івана Мазепи» виконавчий комітет Переяславської міської ради інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо найменування вищезазначеної території міста Переяслава Бориспільського району Київської області.

Організаторами громадського обговорення визначено – управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради (далі – Управління).

Найменування території новостворюваного парку у вищезазначеному рішенні є попередньою пропозицією Управління, запропонованою з метою увіковічення пам’яті історичної постаті Гетьмана Івана Мазепи за меценатські кошти якого в XVII-XVIII столітті було розпочато будівництво об’єктів (культових будівель), що входили до комплексу Вознесенського монастиря у місті Переяславі.

Рішення від 19.01.2023 № 20-44-VIII «Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння території в межах земельної ділянки з кадастровим номером: 3211000000:01:059:0072, по вул. Михайла Сікорського, у місті Переяславі Бориспільського району Київської області назви парку Гетьмана Івана Мазепи» додається.

Пропозиції (заяви, звернення, протоколи зборів тощо) з відповідним обґрунтуванням найменування території новостворюваного парку, подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси до 19 березня 2023 року включно, на поштову адресу: 08400, вул. Богдана Хмельницького, 36/29, м. Переяслав, Бориспільський район, Київська область або на електронну пошту до Управління: arhper@ukr.net.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з даного питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Управлінні за адресою: 08400, вул. Богдана Хмельницького, 36/29, м. Переяслав, Бориспільський район, Київська область або електронною поштою: arhper@ukr. та за телефоном (04567) 5-36-91;(04567) 5-25-08.

Відповідальна особа за збір інформації щодо проведення громадського обговорення – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради – Акуленко Наталія Іванівна.

Після 19 березня 2023 року управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради визначають місце та дату проведення остаточних загальних зборів.

Про дату і місце проведення загальних зборів у формі громадського слухання щодо підбиття остаточних підсумків питання найменування території новостворюваного парку буде додатково повідомлено на офіційному сайті Переяславської міської ради.

До участі у громадських обговореннях запрошуються зацікавлені особи та усі бажаючі жителі Переяславської міської територіальної громади. На даних зборах будуть оголошені пропозиції (заяви, звернення, протоколи зборів тощо) жителів громади щодо визначення запропонованих найменувань території новостворюваного парку, які будуть надані до Управління
до 19 березня 2023 року.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Переяславської міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.

Рішення № 20-44-VIII від 19.01.2023 Парк І.Мазепи громадські обговорення

 

Управління містобудування,

архітектури та використання земель

виконавчого комітету Переяславської

міської ради

Додати коментар