Завершилася реалізація ініціативи “Громада РАЗОМ”

На початку зими 2022 року, завершилася реалізація ініціативи “Громада РАЗОМ”, яка була розроблена представниками Молодіжної ради ПМТГ в рамках “Діалогів Перемоги”. Основна мета ініціативи полягала в зебезпеченні рівних можливостей для навчання та розвитку навичок жителів всіх куточків нашої громади.
В рамках реалізації ініціативи було проведено 21 захід, серед яких – тренінги з нейрографіки, лекції зі статевого виховання, тренінги з розвитку лідерських якостей, боротьби з упередженнями та стереотипами, майстер-класи та творчі майстерні, перегляди мультфільмів. В заходах взяли участь жителі старостинських округів нашої та сусідніх громад, жителі міста та внутрішньо переміщені особи.
Дякуємо за допомогу в реалізації ініціативи:
А також всім тренерам та волонтерам, які долучилися та разом зробили можливим реалізацію цієї потрібної та важливої ініціативи.
Ініціатива «Діалоги Перемоги» реалізується у партнерстві із Міністерством молоді та спорту України та ГО “Молодіжна платформа” за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що фінансується МЗС Данії.

Додати коментар