Інформація щодо надання допомоги у вигляді щомісячної грошової компенсації окремим категоріям громадян, які зареєстровані та проживають на території Переяславської міської територіальної громади

Управління соціального захисту населення Переяславської міської ради  повідомляє, що з метою встановлення додаткової фінансової підтримки окремим категоріям громадян, які зареєстровані та проживають на території Переяславської міської територіальної громади, рішенням міської ради від 22 грудня 2022 року № 06-43-VIII «Про внесення змін до комплексної програми «Турбота» Переяславської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради 17.12.2020 року № 22-04-VІІІ» було затверджено Порядок надання допомоги у вигляді щомісячної грошової  компенсації окремим категоріям громадян, які зареєстровані та проживають на території Переяславської міської територіальної громади за рахунок коштів місцевого бюджету.

Дія цього Порядку поширюється на окремі категорії громадян які зареєстровані та проживають на території Переяславської міської територіальної громади, а саме:

– членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни в Афганістані, АТО/ ООС;

– членів сімей загиблих (померлих) у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України;

– членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України;

– осіб з інвалідністю з порушенням зору (в тому числі дітей з інвалідністю з порушенням зору).

Для оформлення допомоги, передбаченої цим Порядком, визначені      категорії громадян  подають до управління соціального захисту населення Переяславської міської ради заяву та наступний пакет документів:

– копія документа, що підтверджує право на пільги (посвідчення або довідка МСЕК (особам з інвалідністю));

– копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного  номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають про це відмітку в паспорті громадянина України);

– копія паспорта (1,2,11стор.), або ID-картки;

– реквізити соціального рахунку відкритого у банках Київської області;

Копії подаються з пред’явленням оригіналів цих документів.

Виплата допомоги призначається, за наявності права, з місяця звернення шляхом перерахування коштів на особові рахунки громадян, що визначені даним Порядком.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою: вул. Шевченко, 20,   Управління соціального захисту населення , каб. № 5, тел. 5-56-77.

 

Начальник відділу підтримки                                                                                                     В. РЕВА

ВПО та ветеранів війни

Додати коментар