Перший заступник міського голови провів спільне засідання громадської комісії з житлових питань та наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках

18 жовтня під головуванням першого заступника міського голови Карнауха Г.М. відбулося спільне засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради та з наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради, на якому було розглянуте питання про надання жилих приміщень та видачу спеціальних ордерів мешканцям гуртожитку по вулиці Фабрична, 1а в місті Переяславі-Хмельницькому. На засіданні вирішено підготувати проекти рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради, яке відбудеться 31.10.2017 р.

Після засідання комісій Григорій Карнаух в залі засідань зустрівся із мешканцями гуртожитку де був обговорений широкий спектр питань.

Додати коментар