Молодіжна рада Переяславської МТГ від щирого серця вітає всіх українців з Новим роком та різдвяними святами!

Рік, що минає був надскладним для кожного з нас!

Ми всі стали дорослішими та зрілішими і змістили фокус своїх пріоритетів. І якщо нового 2022 року ми бажали чогось для себе, то сьогодні, на порозі 2023 року, ми всі бажаємо одного і для всіх – Перемоги та миру в нашій країні.

Кажуть, що новорічно-різдвяний час сповнений див. Хочеться вірити, що це й справді так і вже скоро ми всі станемо свідками того, як мрія мільйонів українців стає реальністю.

Цього року багато молодих людей, які ще донедавна жили своїм звичним життям стали на захист нашої свободи. Вони об’єднуються та допомагають Збройним Силам України, намагаються змінювати країну тут і тепер, та вкотре демонструють назламність свого духу.

Хочеться загадати бажання, щоб 2023 рік приніс перемогу, щоб всі, хто зараз захищає нас від ворога – повернулися додому живими та неушкодженими. Щоб тисячі українців, які виїхали закордон в пошуках безпеки – повернулися до своїх домівок. Щоб діти сміливо дивилися в небо і не боялися побачити там ворожі ракети. Щоб дива траплялися і віра в них повернулася.

Ми стали сильними, наша віра, наша єдність зміцнилася. І яким би складним не був 2022 рік, він об’єднав всіх без винятку задля єдиної мети – миру в нашій державі. Ми ніколи не забудемо цей гіркий 2022 рік. Але щиро віримо, що 2023 буде мати солодкий смак Перемоги!

Дякуємо всім тим, завдяки кому ми можемо зустріти новий рік в своїх теплих домівках.

Додати коментар