Щоб діти раділи наближенню свят

Новий рік та Різдво найдивовижніші та найулюбленіші свята, на які чекають всі люди, особливо, діти, бо це час подарунків, веселощів, зимових розваг та благодійності.

Напередодні новорічних свят працівники служби у справах дітей та сім’ї та центру соціальних служб Переяславської міської ради сім’ї, у співпраці з громадською організацією ромів Переяславщини «Бахтале Терне» організували та провели благодійний святковий захід «Новорічне диво» для дітей із родин, які потребують соціальної уваги і підтримки.

Зокрема, 28 грудня у святково вбраному приміщенні кафе «Центр» гостювали 27 дітей.

Їх люб’язно зустріли господар закладу Павло Іванюк та члени
ГО «Бахтале Терне» («Щаслива молодь») Тетяна та Валентина Коваленки.

На початку зустрічі діти заповняли листи, в яких ділилися своїми мріями про те, як вони житимуть після Перемоги, куди мріють поїхати, що бажають рідній Україні, кому дякуватимуть за свободу і незалежність Батьківщини. Організатори свята пообіцяли, що обов’язково відправлять ці листи воїнам ЗСУ. В свою чергу фахівці центру соціальних служб Лілія Конченко,
Майя Погребна та фахівець служби у справах ССДС Катерина Лой провели для дітей майстер-клас з виготовлення оберегу «Янгол Охоронець». Діти творчо та натхненно попрацювали, а Павло Іванюк із працівниками закладу пригостив їх солодощами та запашним чаєм, наборами фруктів. На цьому сюрпризи не закінчилися – Тетяна Коваленко вручила кожному із присутніх дітей новорічні подарунки.

Працівники служби у справах дітей та сім’ї та соціальних служб і надалі продовжуватимуть проводити такі соціальні акції у співпраці з неурядовими громадським організаціями, адже вони сприяють зближенню громади міста, розмиванню всіх умовностей на шляху добра і милосердя.

Майя Погребна, провідний фахівець

із соціальної роботи центру соціальних служб

Додати коментар