Актор Павло Вишняков та волонтерський колектив на чолі із Валентиною Костянець презентували подарунки для дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей вразливих категорій

Вчора у наше місто завітав актор театру та кіно Павло Вишняков та спільно з бориспільськими волонтерами, на чолі з Валентиною Костянець,  передали подарунки для дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей вразливих категорій. 

Начальник відділу культури і туризму Валентин Шуткевич розповів подробиці: «Пані Валентина – моя гарна подруга, вона багато років займається волонтерською діяльністю і нашій громаді допомагає теж не вперше. Вона зателефонувала і запропонувала підтримку для ВПО нашої громади та діток з обмеженими можливостями. Павло Вишняков, актор досить відомий в нашій країні, за походженням білорус, але він досить чітко розуміє, що відбувається в Україні і хто насправді агресор, тому із великою самовіддачею долучився до волонтерської діяльності… Спершу гості завітали у стаціонарне відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику реабілітаційного центру «Калинка» міста Переяслава, де переглянули концерт вихованців закладу та подарували кожному солодкі подарунки та іграшки. Далі у другому корпусі ЦКМ у співпраці відділу культури і туризму та служби у справах дітей та сім’ї Переяславської міської ради вони обдарували дітей внутрішньо переміщених осіб. Павло та Валентина презентували 10 дитячих велосипедів, солодощі, іграшки та одяг для цих діток…»

Кореспонденти Інформагенства «Proslav» запитали у Павла Вишнякова про його погляд на російсько-українську війну: “Я у 2008 році вперше приїхав сюди на роботу і потім у 2015 році я приїхав в Україну жити й працювати. Враховуючи всю ситуацію, яка склалася з 24 лютого, у мене не було іншого морального вибору, аніж залишитися тут і допомагати. Можливо я на підсвідомому рівні зможу допомогти своїй Білорусі – відвоювати волю і незалежність Україні, щоб люди там зрозуміли, що це можливо. Щоб вони нарешті прокинулися.” –  поділився баченням Павло Вишняков.

 

Додати коментар