На Київщині ТОВ «Алекс» проводить реконструкцію водопроводу в місті

В місті Переяславі-Хмельницькому проводиться другий етап капітального ремонту водопроводу від вулиці Києвобрамська до вулиці Новокиївське шосе, який здійснюють фахівці ТОВ «Алекс» (керівник Олександр Щербак). Ці роботи передбачені інвестиційною програмою КП «Виробниче управління комунального господарства» Переяслав-Хмельницької міської ради на 2016-2018 рр., оскільки саме на цьому відрізку дороги останнім часом сталося кілька аварій з потужнім витоком води.

17 жовтня 2017 року перший заступник міського голови Григорій Карнаух, депутат міської ради Юрій Шинкар, головний спеціаліст відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради Дмитро Приходько та головний інженер КП ВУКГ Віталій Гончаренко, перевіряли відповідність проектної документації актів виконаних робіт. Члени комісії виявили деякі розбіжності між проектною документацією та виконавчою. Запропоновано ТОВ «Алекс» протягом 5 днів усунути виявлені недоліки та подати виконавчу документацію на повторну перевірку на відрізку реконструкції водопроводу від вулиці Магдебурзького права до вулиці Мазепи довжиною біля 335 метрів.

Міське самоврядування перепрошує в мешканців міста за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням реконструкції магістрального водопроводу, але це вимушена міра, без якої неможливо гарантувати безперебійне водозабезпечення цілого міста.

Додати коментар