За першість з футзалу серед ветеранів 60+ змагалися в Переяславі

25 грудня 2022 в спортивному залі університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулись змагання на кубок міста з футзалу серед ветеранів 60+.У цих змаганнях прийняли участь чотири команди, а саме:  Яготин, Баришівка, Гребінка (Полтавська область) та Переяслав. З вітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Переяславської міської територіальної громади Вячеслав Саулко.  Першими на майданчик вийшли господарі змагань команда ветеранів з Переяслава та команда ветеранів з Гребінки. В цьому поєдинку вирішувалось, яка команда виходить до фіналу, а яка гратиме за трете місце. Основна частина часу закінчилась з нічийним результатом тому все вирішувалось по  семи метрових ударах. До фіналу вийшла команда господарів. В наступній грі між командами Яготина та Баришівки до фіналу вийшла команда Баришівки. Тож по підсумках змагань перше місце вибороли ветерани Баришівки, друге місце Переяслав, а третіми стали ветерани Яготина. Переможці та призери були нагороджені кубка, медалями та грамотами відповідних ступенів.

Також були виділені кращі гравці з кожної команди, які були нагороджені пам’ятними статуетками: це Володимир Вак (Яготин), Сергій Степаненко (Переяслав), Ігор Меньтюков (Баришівка) та  Іван Блезнюк (Гребінка). Нагородження провів міський голова Вячеслав Саулко.

Організатори змагань висловлюють подяку керівництву Університету Григорія Сковороди в Переяславі за надання спортивного залу та всім причетним до підготовки та проведення змагань.

 

 

 

Додати коментар