Підбили підсумки конкурсу “Світ Григорія Сковороди очима дітей”

2022-й рік – це рік вшанування 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди (1722-1794) – вчення якого є коштовним духовним скарбом для нас. Щоб краще пізнати особистість, ідеї, життя українського філософа в продовж року НІЕЗ «Переяслав» провів численні заходи з нагоди 300-річного ювілею: виставки, презентації, конференції, круглі столи, літературно-музичні заходи, лекції та ін. Було залучено найрізноманітніші верстви населення, охоплено різні вікові категорії.
У рамках відзначення 300-ї річниці з дня народження українського філософа відбувся конкурс «Світ Григорія Сковороди очима дітей» для учнів загальноосвітніх шкіл Переяславської територіальної громади». Найкращі роботи будуть експонуватися в приміщенні Меморіального музею Г.С. Сковороди до 31 грудня 2022 р.
23 грудня відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу. Юні художники отримали грамоти від Заповідника та цінні подарунки. Всього у конкурсі взяли участь 82 учасника.
Організатори вдячні вчителям, які незважаючи на складний час, знайшли можливість підготувати й долучити своїх вихованців до участі у конкурсі.

Додати коментар