Без ілюмінації, але з іграшками школярів: у парку імені Тараса Шевченка з’явилася новорічна ялинка Переяславської громади

Хоч частина переяславців переконана, що святкування зараз не на часі, міський голова Вячеслав Саулко написав на своїй сторінці у Facebook про те, що ялинку таки вирішили встановити та, навіть, вже розмістили у середмісті Переяслава – в парку імені Тараса Шевченка.

«Наша ялинка цьогоріч не лише про свято, як про незламність духу славетного Переяслава і його мешканців, які докладають зусиль задля нашої перемоги. Ми встановили її у парку імені Тараса Шевченка – вона буде без ілюмінації, але з прекрасними іграшками зробленими руками школярів»  написав міський голова. 

Як стало відомо ProSlav, ялинку громаді подарував депутат Переяславської міської ради Євгеній Глазунов. Це означає, що на неї не витрачалося бюджетних коштів. Дерево зрізали, транспортували та встановили фахівці з Переяславського ВУКГ, прикрасили працівники відділу культури та туризму Переяславської міської ради.

Оксана Степаненко, Валентин Шуткевич та Євгеній Глазунов

Також, окремо, Вячеслав Саулко висловив бажання, аби ялинка стала символом єднання і незламності нашого народу, нашої громади та не стане елементом зайвих дискусій щодо доцільності такого рішення.

 

Додати коментар