На Київщині вже повністю відновили 4 652 об’єкти інфраструктури

У Київській області вже повністю відновили 4 652 інфраструктурних об’єкти, що раніше були пошкоджені окупантами. Про це голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив у своєму Telegram

«Це заклади освіти та охорони здоров’я, житлові багатоквартирні та приватні будинки, адміністративні й соціальні об’єкти. Окрім цього, ми забезпечили укриттями майже 900 закладів освіти Київщини»,  зауважив голова КОВА. 

Так, наразі відновлено: 

  • 153 заклади освіти;
  • 77 закладів охорони здоров’я;
  • 34 адміністративних будівлі і ЦНАПів;
  • 3 776 об’єктів житлового фонду;
  • та інші об’єкти. 

Окрім відновлених, ще 3 333 об’єкти частково відновлено й забезпечено їхню життєдіяльність, а на ще 1 414 — роботи наразі тривають.

«300 днів повномасштабної війни. 300 днів героїчного спротиву українців. Кожний на своєму фронті. За цей час рашистам не вдалося зламати український дух. Ані обстрілами міст, ані залякуваннями про силу «другої армії світу». Ми згуртовані й знаємо, за що боремося. Ми впевнені у своєму українському майбутньому. Відновлюємо зруйноване і наполегливо працюємо задля Перемоги», — сказав Олексій Кулеба. 

Окрім цього, голова Київської ОВА повідомив, що на Київщині забезпечили укриттями майже 900 закладів освіти Київщини. 

«Попереду ще багато роботи. І складна зима. Але ми знаємо,  найтемніша ніч перед світанком. Переможемо!», — додав очільник адміністрації. 

Як повідомлялося раніше, 18 грудня в Гостомельській територіальній громаді відкрили ще одне модульне містечко для тимчасового проживання.

    

Поділити

Додати коментар