Свято для дітвори організували благодійники

     Для свята завжди є місце, навіть під час війни. Попри усі ті події, які відбуваються в нашій країні, діти все ще вірять у диво. Тому,  20 грудня 2022 року заступник міського голови Оксана Степаненко, головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради Лариса Малина, завідувач молодіжного центру «Зустріч» Андрій Іващенко, голова Молодіжної ради Переяславської міської територіальної громади Анна Сахно відвідали дітей з особливими потребами у стаціонарному відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю та дітей групи ризику центру надання соціальних послуг та соцінтеграції.
      Від імені міського голови Вячеслава Саулка маленьких українців привітали з Днем Святого Миколая солодкими подарунками. Окрім цього, діти отримали щирі усмішки, веселий настрій, незабутні емоції під час ігор, танців та хороводів.

     Свято потрібне усім, а особливо дітям. Саме вони допомагають легше сприймати усе те, що відбувається довкола та залишатися добрими та щирими.

Додати коментар