Міський голова провів апаратну нараду

17 жовтня у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю першого заступника міського голови Григорія Карнауха, секретаря ради Петра Бочаріна, заступника міського голови Валентини Губенко, керуючої справами виконкому міської ради Валентини Гринець, очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.

Тарас Вікторович повідомив присутнім, що на минулих вихідних, 14-15 жовтня, делегація з міста Переяслава-Хмельницького відвідала Республіку Грузія та взяли участь у святкуванні дня міста Мцхетоба (Светицховлоба) – це велике і дуже шановане християнське державне свято в Грузії. Його відмічають щорічно 14 жовтня. Територіально він відзначається в невеликому, старовинному місті Мцхета (місто-побратим Переяслава-Хмельницького) в храмі Светицховели (від назви яких і виникла назва свята).

На апаратній нараді доповідали: начальник фінансового управління Юлія Жарко, начальник відділу культури та туризму Вікторія Гуріна, начальник відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський, начальник цеху «Благоустрій» КП ВУКГ Олександр Легкодух, начальник КП ВУЖКГ Олександр Слюсар та інші.

По завершенню апаратної наради Григорій Карнаух, Петро Бочарін, Валентина Губенко та Валентина Гринець зробили оголошення та повідомлення.

За підсумками апаратної наради міський голова Тарас Костін дав доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар