У Переяславі вперше виступили виконавці хіта «Доброго вечора, ми з України» PROBASS ∆ HARDI – фото та відео від ProSlav

У Переяславі вперше виступили виконавці хітів «Доброго вечора, ми з України»,  «Козаки йдуть», «До Бою» PROBASS ∆ HARDI. Цей вечір електронної музики відбувся у рамках благодійного туру університетами України в актовому залі УГСП. Колектив у такий спосіб хоче підтримати молоде покоління України і разом допомогти Збройним Силам України.

Музиканти відомі завдяки якісному саунду, десяткам мільйонів переглядів на YouTube та надихають сотні тисяч людей під час повномасштабної війни своїми піснями, які крокують пліч-о-пліч з реаліями цього буремного часу. У це надвечір’я в стінах сковородинівської альма-матер звучали й інші запальні треки та свіжі новинки хлопців які вже незабаром можна буде почути на стрімінгах. На концерт PROBASS ∆ HARDI завітали не лише студенти, а й викладачі, які прихопили з собою дітей. На прикрість, попри значну інформаційну підтримку захід майже не підтримали містяни.

Аби потрапити на концерт, потрібно було задонатити на ЗСУ при вході у скриньку чи за QR-кодом на монобанку. Зібрані протягом туру кошти підуть на допомогу відразу декільком бригадам. Поміж тим, донати туди приймають і донині – https://send.monobank.ua/jar/sMqsVXF8f

ProSlav мав велику радість і честь бути присутнім на виступі відомих музикантів та задав фронтмену гурту найважливіші, на наш погляд, питання на які той залюбки відповів ексклюзивно для нашого каналу.

На щастя, проведення концерту пройшло без повітряних тривог чи відключення світла, хоч організатори й були готові до такого розвитку подій. Глядачі мали змогу на годину відволіктися від напруженої буденності – підспівували та танцювали під запальні ритми гурту.

Лідер гурту Артем Ткаченко слушно підкреслив, що колектив вперше виступає у залі, наполовину наповненому гуманітарною допомогою, у волонтерському хабі який з першого дня повномасштабної фази війни й донині функціонує в університеті Переяслава. 

На початку свого виступу музиканти подякували студентам за те, що, незважаючи на війну, вони залишилися в Україні та навчаються в українських університетах, адже саме їм відбудовувати нашу країну після перемоги.

Надалі запалювали електронними мотивами, які поєднувалися з гітарами та барабанами. Серед іншого, порадували реміксом пісні «Ой, у лузі червона калина», яка стала однієї з пісень саме повномасштабної війни після виконання її лідером «Бумбоксу» Андрієм Хливнюком. Наостанок зіграли пророчу композицію «Настане день, закінчиться війна» – звісно ж, усі ми чекаємо на цей день та наближаємо його своєю відданою працею.

Свята музики не відбулося б без титанічної технічної підтримки збоку Відділу культури і туризму Переяславської міської ради та колективу «Переяславський ЦКМ», молодіжного центру «Зустріч», місцевого гурту «Драбадан» та інших людей доброго волі, завдяки яким стало можливим це свято.

Додати коментар