Щедрий Вівторок-2022: Всеукраїнський день добрих справ

Щедрий Вівторок — це глобальний рух, свято, коли кожен із задоволенням робить маленьку чи велику добру справу та ділиться цим з оточуючими. 

Вже другий рік поспіль центр соціальних служб Переяславської міської ради плідно співпрацює з Goodacity – соціальною платформою простору взаємодопомоги та добра. «Даруй світло, і темрява зникне сама!» –з таким гаслом простір допомоги Goodacity приєднався до Щедрого Вівторка – Всеукраїнського дня добрих справ. Зокрема, у рамках проекту Щедрий Вівторок, спільними зусиллями вдалося надати допомогу близько двадцяти переяславським родинам, які гостро її потребували. Родини отримали невеликі грошові ґранти на придбання найнеобхіднішого – комусь був потрібний письмовий столик, комусь дитяче харчування, одяг та предмети дитячої гігієни, комусь ліки, тощо.

То ж центр соціальних служб висловлює щиру вдячність команді Goodacity за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і непростий час, за те, що не залишаєтесь осторонь чужих проблем, а всіляко намагаєтеся вкласти частинку своєї душі і праці у спільну мету, допомагаючи тим, хто цього потребує найбільше. 

Ми щиро віримо, що Щедрий Вівторок розвиватиме культуру благодійності і стане невід’ємною частиною життя українців, допоможе зробити благодійність нормою. Тільки разом ми можемо примножити те хороше, що вже є, та вирішити нагальні проблеми соціально-вразливих категорій населення.

Майя Погребна

провідний фахівець із соціальної роботи

центру соціальних служб Переяславської міської ради

Додати коментар