У Переяславській громаді відзначили День Збройних Сил України (Фото)

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе на цій землі. За вікову історію української народності наша земля не раз закликала своїх синів стати на її захист: це робили відважні козаки, наші діди-прадіди, визволяючи від нацистського зазіхання, а нині її священні кордони оберігають сучасні захисники, які несуть службу у Збройних Силах України.

Саме їх, відважних воїнів, які роблять усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, вшановували 6 грудня в залі Центру культури і мистецтв. Переяславська громада пам`ятає та шанує захисників рідного краю. Привітати тих, хто хто у сильні морози та палючу спеку стоїть на посту, захищаючи нашу країну, прийшли очільники району, громади та усі бажаючі містяни.

Офіційна частина концерту розпочалася із привітання голови Бориспільської районної військової адміністрації Руслана Дяченка. Він побажав усім захисникам нашої Батьківщини мати мужність та наснагу у своїй нелегкій справі, міцного здоров`я, витримки та віри в свою перемогу.

По закінченні виступу  Руслан Олексійович нагородив відзнаками кращих з кращих захисників України.

Міський голова Вячеслав Саулко долучився до побажань  голови РВА та побажав усім військовослужбовцям надійного тилу та незламної волі у подоланні військових труднощів.

Привітали присутніх з їх професійним святом начальник Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектації та соцпідтримки Андрій Конон і командир військової частини А7303 та інші гості, які не змогли бути осторонь подяки захисникам нашої неньки.

На заході згадували і героїв, які захищали рідну землю. Тих, хто залишив своє безцінне життя заради свободи України вшанували хвилиною мовчання.

По закінченні урочистої частини художні колективи Переяславської громади подарували присутнім яскраві танці та душевні пісні. Привітали службовців з Днем ЗСУ: тріо “Дівчата”, колектив “Вербиченька”, солісти: Андрій Іващенко, Ганна Ляч та Дар’я Семенчук, хореографічний колектив “Міраж”. Ведуча заходу – Влада Черненко.

По закінченні святкового концерту зала наповнилася аплодисментами шани та вдячності тим, хто тримає наше небо мирним.

Додати коментар