Відбувся тренінг для внутрішньо переміщених жінок

10 листопада міський центр соціальних служб Переяславської міської ради активно долучився до суспільної ініціативи «Громада РАЗОМ», що реалізується в рамках проекту «Діалоги перемоги». Зокрема, за підтримки Молодіжної ради Переяславської МТГ та Молодіжного простору «Зустріч» було проведено тренінг з нейгрографіки для внутрішньо переміщених жінок, які знайшли прихисток у період війни в громаді нашого міста. Підтримку та важливість цього заходу своєю присутністю підкреслила заступниця міського голови Оксана Степаненко.

Тренерка Альона Іващенко, кандидатка психологічних наук допомагала жінкам пропрацювати обмеження у вигляду страхів, комплексів, негативних установок та обмежуючих переконань за допомогою нейрографіки, яка є екологічним методом роботи над собою, графічним способом досягнення якісних змін у житті людини.

Переважна більшість присутніх учасниць тренінгу прийшла зі своїми дітьми, бо для них теж була передбачена цікава програма: різноманітні майстер-класи, рухливі ігри, тренінг «Я – лідер».

Час, що сприяв розвитку соціальної згуртованості, пізнання себе та оточуючих, розширенню власного простору для реалізації, пройшов цікаво та результативно. І мами, і діти, отримали можливість якісного та корисного спілкування, змістовного дозвілля, приємні емоції.

Додати коментар