Мільйони для ветеранів та сімей полеглих захисників: УВФ запустив нову програму фінансування бізнесу

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів повторно запустив програму фінансування ветеранського бізнесу Варто 2.0. 

За цією програмою ветерани, а також родини полеглих чи померлих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи.

“Ми вдруге запускаємо програму макрофінансування ветеранського бізнесу. Перший конкурс тривав з 5 вересня по 5 жовтня. Переможцями стали 30 проєктів ветеранів-підприємців, а також родичів полеглих захисників. Тоді кількість заявок вдвічі перевищувала нашу можливість фінансувати проєкти. Але було дуже багато проєктних заявок, які варті того, аби отримати фінансування. Тому ми знайшли кошти й оголошуємо новий конкурс”, — каже виконавча директорка Українського ветеранського фонду Наталія Калмикова. 

Термін подачі заявок триватиме з 7 по 26 листопада 2022 року. Участь можуть брати юридичні особи, а також фізичні особи-підприємці. Проте Український ветеранський фонд не фінансуватиме бізнес, пов’язаний з російською федерацією! 

Більше про умови та покрокову інструкцію переглядайте на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_2-0/.

Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту veteranfundua@gmail.com з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.

Додати коментар