Переяславець Євгеній Лой – у «Танцях» на СТБ. Як просто зараз ми можемо допомогти йому перемогти? (відео та голосування)

Попри війну українське телебачення поступово повертається до звичного поступу та, навіть, прем’єрить в етері зняті до війни форматні талант-шоу, які, у зв’язку з трагічними для нашої нації, подіями так і не судилося побачити навесні телеглядачам. Серед них, приміром, талант-шоу «Танці» – української адаптації найбільшого конкурсу в історії світових танців, відомого у 25 країнах. Телевізійну версію «World of Dance» успішно виробляють в Америці, Польщі, Філіппінах і Таїланді. Українські телевізійники адаптували її вперше.

Переяславець Євгеній Лой - у «Танцях» на СТБ. Як просто зараз ми можемо допомогти йому перемогти? (відео та голосування)

Серед першопрохідців і творчий переяславець, танцюрист та діджей Євгеній Лой. Його експериментальний виступ у жанрі «електро-денс» (з якого починав вчитися танцю переяславець – прим.авт.) у супроводі композиції власного авторства українці мали змогу побачити кілька хвилин тому у другому випуску талант-шоу, яке у ці хвилини транслюється в етері телеканалу СТБ.

«Мені зателефонували з СТБ і запросили взяти участь. Особливо не готувався, бо на той час (зйомка відбувалася до війни – прим.авт.) мав купу проєктів. Це була чиста імпровізація – прийшов і станцював. Номер особливий тим, що я повернувся до того з чого починав. Музика під яку танцював є на платформах, нині вона збирає кошти на ЗСУ. Там зараз змінився формат, й голосування за учасників відбувається в Телеграмі – у своїх соцмережах повідомлю лінк, де і як обирати. Тому аби я став переможцем залежить і від вас!» – ексклюзивно поділився з ProSlav сам Євгеній Лой.

Підтримати Євгенія у голосуванні за кращого конкурсанта можна просто зараз тут – https://t.me/channelSTBgolosuvannya/19

Біографія. Євгеній Лой танцює ще зі шкільних років, з 7 класу – спершу вчився ремеслу за відеоуроками. Згодом перетворив захоплення на справу життя, відкрив свою першу танцювальну студію в Переяславі на базі Будинку художньої творчості. Був час, коли більшість культурних заходів міста не обходилася без виступів Жені та його вихованців. У студентські роки взяв участь у 7 сезоні телешоу «Танцюють всі» увійшовши до 30 кращих танцюристів країни, потім гастролював світом у складі відомого балету «Форсайт». Співпрацював з найвідомішими зірками вітчизняного шоубізнесу (з Наталією Могилевською, гуртом «Время и Стекло» та Світланою Лободою – прим.авт.), виступав на кращих сценах не лише України, а й країн Європи та США. З початком пандемії до його захоплень додалося повноцінне написання авторської електронної музики. 

З початком війни Євгеній повернувся до рідного міста, вступив до Молодіжної ради Переяславської громади, створив студію «Кімната 23» де навчає нове покоління переяславських діджеїв та, з початком літа, школу де вчить юних і дорослих послідовників у сучасному танці. Ініціював серію культурних вечірок нової культурної течії нашого міста під назвою «Тепло».

Кожен день дарує нам нову надію. Кожен рух наближає нас до перемоги. Українці – нація незламних, непереможних та суперталановитих людей. Надзвичайно радісно, що у цей непростий час й переяславці демонструють, що вміють танцювати так, аби ним захоплювалося все місто, вся країна, увесь світ.

Додати коментар