«Громада РАЗОМ»: молодь Переяслава розпочала реалізацію ініціативи в рамках проекту «Діалоги перемоги»

Український молодіжний рух завжди був, є і залишатиметься рушійною силою суспільства. Безліч корисних ініціатив, рухів, організацій та спілок, спільною метою яких є розвиток оточуючих, всебічна допомога та єднання навколо покращення сьогодення.

«Громада РАЗОМ»: молодь Переяслава розпочала реалізацію ініціативи в рамках проекту «Діалоги перемоги»

Тож, Молодіжна рада Переяславської МТГ спільно з Молодіжним простором «Зустріч» розпочали реалізацію ініціативи «Громада РАЗОМ», яку було розроблено в рамках проекту «Діалоги перемоги». Організатори розповідають, що планують поїхати до населених пунктів громади, в яких залучатимуть молодь та інших жителів до тренінгів, лекцій та різних активностей.

«Всі ці заходи покликані розвивати соціальну згуртованість, пізнавати себе та оточуючих, а також розширювати власний простір для реалізації», – пояснюють у спільному оголошенні.

Як йдеться у повідомленні, першим населеним пунктом буде Велика Каратуль. Саме там 29 жовтня о 12:00 розпочнеться реалізація «Громада РАЗОМ». Наступною зупинкою молодіжного руху стане село Гланишів (30 жовтня о 12:00).

В програмі заходу:

  • тренінг “Нейрографіка” (вік учасників 18+);
  • лекції зі статевого виховання для підлітків (вік учасників 13,5-17);
  • творча майстерня для дітей;
  • настільні ігри;
  • перегляд мультиків;
  • активності.

«З нас тепла компанія, гарячий чай та кава, а від Вас – гарний настрій та бажання навчатися чомусь новому. Участь для всіх абсолютно безкоштовна», – закликають організатори.

Додати коментар