Укренерго відмінив стабілізаційні відключення в Київській області, запроваджені 24 жовтня – ДТЕК повернув світло мешканцям регіону

ДТЕК Київські регіональні електромережі повернув світло всім споживачам, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК Укренерго з 09.24 до 22.00 24 жовтня. Усі домівки мешканців Київської області зі світлом.

Ситуація в енергосистемі лишається складною. Тому і надалі закликаємо всіх мешканців Київщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.
Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.
Нагадаємо, що у разі застосування за розпорядженням НЕК Укренерго стабілізаційних відключень – компанія докладає зусиль, щоб вони відбувались не більше, ніж 4 години з похибкою у 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами. Однак воно може повторитись  протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень.  Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10 до 14 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня,  повторне відключення буде з 18.00 до 22.00 і з 02.00 до 06.00.
Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення розміщений на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. Слідкуйте за оновленнями.
Відеоінструкція з користування графіком тут
Бережіть себе та рідних!
Віримо в перемогу!

 
 

Додати коментар