Спеціалісти ДТЕК відновили електропостачання після обстрілу з боку рф об’єкту критичної інфраструктури

ДТЕК Київські регіональні електромережі відновив електропостачання 2108 родин, котрі лишились без світла через пошкоджений 18 жовтня критичний об’єкт інфраструктури в Києві. Внаслідок цього були перебої в електропостачанні мешканців Броварського та Вишгородського районів Київщини. Фахівцям вдалося всього за 2 години заживити клієнтів за резервною схемою живлення, як тільки був отриманий дозвіл на проведення робіт. Наша мета – зробити все необхідне, щоб підтримати жителів регіону в складних умовах війни в країні.

18 жовтня через обстріл з боку рф було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури в місті Києві. Через це було відключено енергообладнання ДТЕК Київські регіональні електромережі, що живить Броварський та Вишгородський райони Київської області. Без світла залишилось 2108 родин у цих районах.

Оператор системи розподілу робить все необхідне для забезпечення світлом мешканців області через атаку ворога на критичні об’єкти електропостачання.

Фахівцям ДТЕК Київські регіональні електромережі вдалося всього за 2 години відновити постачання світла всім мешканцям області за резервними схемами електропостачання.

У відновлювальних роботах було задіяно 2 бригади фахівців та 2 одиниць техніки.

У зв’язку із збільшенням навантаження, компанія просить клієнтів споживати розумно електроенергію та не перенавантажувати електромережі – вмикати енергоємні прилади по черзі.

Бережіть себе та слідкуйте за повітряними тривогами!

Віримо в перемогу!

Додати коментар