ДТЕК Київські регіональні електромережі публікує перелік вулиць, де будуть задіяні стабілізаційні відключення електроенергії

Через пошкодження об’єктів енергоінфраструктури обстрілами рф державна енергокомпанія НЕК Укренерго попереджає про можливість стабілізаційних відключень електроенергії. Їх будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго. Для того, аби мешканці Київської області могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Київські регіональні електромережі публікує орієнтовний перелік населених пунктів, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання.

З орієнтовним списком населених пунктів, де можливо буде відсутнє електропостачання, можна ознайомитись на сайті та в соцмережах компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Тимчасові стабілізаційні відключення можуть розпочатися в вечірні години після розпорядження НЕК Укренерго і будуть тривати поки не зменшиться навантаження на енергосистему і держенергокомпанія не стабілізує енергосистему. Про час можливого відключення та відновлення постачання світла ми повідомимо додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Київської області зменшити споживання електроенергії до мінімуму – не вмикати енергоємні прилади, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 18.00 до 23.00.  Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних!
 Віримо в перемогу!

Додати коментар