У Переяславській громаді відбувся урочистий захід до Дня захисників і захисниць України (Фото)

14 жовтня – це особливий день для кожного українця, адже в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми всі вшановуємо День захисників і захисниць України,  День УПА і День українського козацтва. Тому, цього дня в Центрі культури і мистецтв відбувся урочистий захід.
Участь в ньому взяли військовослужбовці ЗСУ та ТРО, представники виконавчого комітету міської ради, закладів охорони здоров‘я, освіти, культури, волонтери та жителі Переяславської  громади.

Розпочалися урочистості зі спільного виконання Державного Гімну України.

Присутні вшанували всіх загиблих захисників України скорботною хвилиною мовчання.

Далі артисти та художні колективи громади пісенно-танцювальними номерами висловили вдячність нашим мужнім захисникам, а міський голова Вячеслав Саулко, начальник першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Андрій Конон та командир військової частини А7303, підполковник Олександр Аленьков – вручили заслужені відзнаки кращим з кращих.

Вклоняємося перед силою, мужністю та патріотизмом захисників та захисниць України. Завдяки саме таким Героям і Героїням – Україна переможе!

Слава Україні!

Слава її захисникам та захисницям!

Додати коментар