Анастасія Петрова під псевдонімом BANDERKA випустила кліп на дебютний сингл «Ванькам» – його відзняв ProSlav

Сьогодні, у День захисників та захисниць України, переяславська співачка Анастасія Петрова, що від липня відома слухачам за псевдонімом BANDERKA випустила офіційний кліп на свій дебютний сингл «Ванькам». Візуалізував композицію фотограф та відеограф, співзасновник нашого каналу ProSlav Олег Чемерис.

«Ой, не ходи, Ванька, та й на Україну – бо на Україні помреш від Джавеліну» – рядки, які від липня підкорюють серця понад мільйонної авдиторії «Радіо Байрактар» та інших радіостанцій, серед слухачів яких чимало захисників, що нині боронять нашу країну у найгарячіших точках держави. Відомо, що над поп-денс синглом протягом кількох місяців працював саунд-продюсер Марк Мельник.  Співачка BANDERKA розповідає, що пісня покликана підіймати бойовий дух української нації, яка нині здобуває перемогу у найвеличнішій борні ХХІ століття.

Відомо, що кліп відзнято у вересні 2022 року у наймальовничіших куточках міста Переяслава за два дні. Виднограй на пісню «Ванькам» – це кліп-сатира, кліп-насміх над російськими «Ваньками» що прийшли сюди аби померти на чужій землі за ідеї нав’язані ботоксним дідом та його клікою з кремлівських веж.

«У центрі уваги – головна героїня, яка магічно візуалізує увесь спектр чуттів українців. Це кліп-пророцтво нашої перемоги, де наприкінці найбільше зло нашого століття горить у пекельному вогні. Знаємо, вже незабаром це станеться й наяву. Колоритні тварини, щасливі українці і їх веселощі біля труни ворога, священний вогонь що заворожує та яким головна героїня випалює наш страх, сміється в очі тим, хто прийшов окупувати і навіки лишився в цій землі» – йдеться у описі до відео на каналі виконавиці.

Як вже зазначено вище, режисером роботи став фотограф та відеограф Олег Чемерис, співзасновник інтернет-каналу ProSlav. Кліп знято на безоплатній основі. Усю підтримку у реквізиті, світлу, звуці, трансфері команди тощо надано небайдужими друзями співачки.

«Я вдячна режисеру, оператору-постановнику, режисеру монтажу Олегу Чемерису й колористу Артюху Олександру за титанічну роботу над відео. Звісно б, нічого не склалося без якісного звуку і світла, за що вдячна Олександру Дем’яненку та Віталію Крикуну. Серед інших творчу ідею підтримали і взяли участь у зйомках мої друзі та приятелі – Єлизавета Хандошко,  Вікторія Лех, Віталіна Галініченко, Вадим Домарецький, Владислав Міранович, Роман Беркут, Роман Гейбатов. Дякую магазину «Ритуальні послуги» за розуміння і колосальну підтримку у втіленні та перетримці щодо реквізиту, «Старій Греблі» та її власнику Андрію Черновському за милих тварин, водіям Олександру та Леоніду. Перехожим, які заледве не побили, коли побачили гроб з написом «Z». Я дякую й дизайнеру обкладинки до відео Андрію Вовкодаву та Максиму Левченку, завдяки якому, вірю, кліп побачить така ж велика аудиторія як і почула пісню: 10 000 прослуховувань на всіх платформах, 700 «шазамів» композиції, понад сотня ротацій на радіо та ротацій в торгових точках найвідоміших брендових магазинів країни. Як для починаючої виконавиці це дуже багато і всього цього не було б без Максима. Слухайте пісню, дивіться кліп. Ми доклали туди багато зусиль, і хочемо вірити що вам сподобається» – розповідає ProSlav сама Анастасія Петрова.

Додати коментар