Подарунки для захисників та захисниць вже в руках їх янголів-охоронців – волонтерів (Фото)

Уже завтра День захисників та захисниць України. У громаді спеціально до цієї дати проходила волонтерська акція «Тобі, наш захисник!». Усі – від малого до людей літнього віку долучилися із повною відповідальністю. Перша партія солодощів, мотиваторів, одягу, чаю, кави, цукерок, горіхово-фруктових наборів, меду, яблук, шкарпеток, ліків, дощовиків, миючих засобів, оберегів уже передано із Молодіжного центру “Зустріч” волонтерці Інні Марченко із подальшою презентацією подарунків тим, хто береже наше небо мирним. А небайдужі все несли й несли пакунки для захисників.

До глибини душі чіпляли слова написані дитячим почерком із словами надії про Перемогу… 

Молоді, щирі, чесні, сміливі хлопці згодні віддати власне життя, захищаючи рідну землю від загарбників. Саме їм ми маємо дякувати за наш спокій. За те, що більшість українців не знає, що таке вибухи і постріли. Що б ми для них не зробили, це лише маленька краплинка у порівнянні з тим, що вони готові віддати за наш спокій – власне життя – недитячі висновки школярок, які із власних кишенькових коштів склали подарункові набори.

Натомість ми, дорослі, переконані, що наша нація – непереможна, бо в нас є такі діти і такі захисники!!! 

Додамо, що інша частина подарунків для наших мужніх воїнів полетить на крилах Нової Пошти і вже найближчим часом зігріє наших захисників ароматною кавою, запашним медом та теплотою зворушливих слів написаних несміливою дитячою рукою…

Щира вдячність тобі, Переяславська громадо!

Слава нашим Воїнам!

З вірою в Бога та надією на якнайшвидшу ПЕРЕМОГУ! 

 

 

 

Додати коментар