ДТЕК Київські регіональні електромережі розробив графік почергового електропостачання задля стабілізації енергосистеми в разі екстрених випадків

Через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури в Києві та Київській області в енергосистемі виникає дефіцит потужності, котрий може привести до масштабних аварій. Станом на 16.16 11 жовтня за розпорядженням державної енергокомпанії НЕК Укренерго тимчасово обмежується електропостачання частини клієнтів у Київській області. Відключення відбудеться до 18:00.

Для того аби попередити масштабні відключення та забезпечити світлом мешканців Київської області компанія розробила спеціальні графіки почергового електропостачання. Вони застосовуються за розпорядженням державної компанії НЕК Укренерго і тільки в разі екстрених випадків дисбалансу енергосистеми.

В поточній складній ситуації для вашого комфорту ми розділили всі адреси області на 2 черги і будемо обмежувати постачання світла почергово. Відключення не будуть перевищувати 4 години. Якщо у енергосистеми існуватиме подальша потреба у стабілізації енергетики будуть відключати наступну чергу.

1 черга – 6.00-10.00, 14.00-18.00 та 22.00-02.00

2 черга – 10.00-14.00, 18.00-22.00 та 02.00-06.00

Перші базові графіки опубліковані на сайті та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі, аби клієнти компанії могли заздалегідь спланувати використання електроприладів.

Якщо ваш населений пункт повторюється в кількох чергах – не хвилюйтесь це означає, що відключення буде стосуватись різних вулиць. При цьому тривалість відключення вулиці не буде перевищувати 4 години. Найближчим часом опубліковані графіки будуть деталізовані конкретними вулицями. Слідкуйте за оновленнями на сайті та соцмережах компанії.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники, тощо) під час ранкового та вечірнього піків споживання з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Бережіть себе та слідкуйте за повітряними тривогами!

Все буде Україна!

Додати коментар