До уваги жителів Бориспільщини!

 
Сьогодні ворог вперше завдав удару дронами-камікадзе вглиб центральної України. Незважаючи на те, що лінія фронту проходить далеко від нас, все ж залишається небезпека повітряної загрози. Закликаю Вас не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Перегляньте свої погляди, своє ставлення і віднесіться з усією серйозністю до можливих обстрілів. Не перебувайте під час тривоги поруч з адміністративними будівлями, об’єктами критичної інфраструктури та військовими об’єктами.
У разі оголошення тривоги слідуйте в найближче укриття (якщо такої можливості немає — вийдіть з будівлі, знайдіть безпечне місце; знаходячись у квартирі — спустіться з верхніх поверхів та пам’ятайте про правило «двох стін»).
Слідкуйте за оголошеннями!
Будьте пильними та бережіть себе!
***

Жорстокий ворог завдає терористичних ударів по всій території України. Паніка завжди працює проти нас, будьте розсудливими, уважними та допомагайте тим, хто не може справитись самостійно. Зберігайте спокій і знаходьтесь в укриттях до закінчення тривоги.

У Бориспільському районі все спокійно, всі служби працюють. Ситуація під контролем!
Силові структури — в посиленому режимі, тому обов’язково майте при собі документи.
На місцях ударів працюють рятувальні служби, по області працює ППО.
Нагадую вам про тривожні валізи, де зібрані речі першої необхідності. Наразі все під контролем, проте будьте готовими до перебоїв із електро та водопостачанням, можливих тимчасових проблем зі зв’язком.
Нашу волю не зламають ніякі загрози! Головне бережіть себе та перебувайте в безпечних місцях! – звернення голови Бориспільської РДА Руслан Дяченко

Додати коментар