До Міжнародного дня людей похилого віку

Якщо молодість можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та поважного віку. В переддень Міжнародного дня людей похилого віку по двох відділеннях Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції пройшла низка заходів.
Святкові програми розпочиналися з привітань генерального директора Центру Раїси Голованової та заступника міського голови Оксана Степаненко які передали вітання від директора департаменту соціального захисту населення Ігоря Мещана та міського голови Вячеслава Саулка.
Заходи розпочалися О 11:00 годині у відділенні денного перебування вул. Сковороди, 11 глядачі з гарним настроєм насолоджувалися виступом учасників Народного аматорського колективу «Чебреці», які із святковою програмою завітав щоб привітати людей поважного віку, які перебувають на обслуговувані у відділеннях Центру. По закінченню святкової програми працівники Центру пригостили всіх присутніх солодощами та пиріжками.
Святкові заходи також пройшли для клієнтів, які проживають у стаціонарі геріатричного профілю по вул. Петропавлівська, 123 за участю художнього колективу Центру. По завершенню свята клієнтів чекав святковий обід.
Окремі слова вдячності хочемо виразити волонтерам, які сьогодні відвідали наш заклад з щедрими подарунками для наших клієнтів: регіональний волонтер по Київській області від фонду «Краще майбутнє» Сергій та його колеги Надія та Олександр.
Заходи пройшли у теплій святковій атмосфері, на яких всі присутні отримали заряд позитивних емоцій.
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар