Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

       30 вересня 2022 року о 9.00 години відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ОГІЄВИЧ.

       Члени комісії розглянули шість питань порядку денного:

  1. Про взяття на облік Сідєльнікова Олексія Олександровича, який потребує надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  2. Про взяття на облік Гончарову Наталію Василівну, яка потребує надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  3. Про взяття на облік Жевноватченко Тетяну Василівну, яка потребує надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  4. 4. Про взяття на облік Задорожню Ларису Анатоліївну, яка потребує надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  5. Про виключення з числа службових відділу освіти Переяславської міської ради житлове приміщення (жилий блок) №47 у гуртожитку за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Олександра Богданова, 2.
  6. 6. Про зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.

       На засіданні вирішено підготувати 6 проєктів рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 18 жовтня 2022 року.

 

Додати коментар