Провели у останній земний шлях захисника Романа Довгиша: його хоробре серце зупинилося в бою за Україну

По більшості повір’їв вважається, що дощ під час похорону – добрий знак. Він знаменує те, що душа прийнята на небі добре, її чекають мир та заспокоєння. На прикрість, це аж ніяк не може зменшити того болю, який сьогодні відчули переяславці та яненчани проводячи в останній земний шлях свого земляка, старшого навідника мінометного розрахунку мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону, солдата Романа Довгиша36-річний захисник загинув 10 вересня в бою в районі села Спірне на Донеччині.

Провели у останній земний шлях захисника Романа Довгиша

За повідомленням кореспондента ProSlav прощання розпочалося на території лікарні, у Свято-Єфремівському храмі міста рівно по опівдні. Попри дощ і робочий час захисника прийшло провести чимало переяславців, його друзів і побратимів. Після заупокійної служби тіло воїна повезли до його рідного села Пологи-Яненки, де він знайде останній спочинок на місцевому цвинтарі.

Пам’ятайте, що за увесь поступ нашого війська, за повернення кожного клаптика нашої святої землі платиться наддорого – він, саме у мить коли ви читаєте цей текст, відбувається не лише з великими втратами ворога, а й колосальною ціною доль кращих синів і доньок України, які віддали за це найцінніше – свої життя чи здоров’я. Втрати порахують пізніше, вони будуть меншими ніж у ворога, але від того не зникнуть і не надто загояться. Як і рани тих хто вистоїть. 

Не зрадьмо пам’яті Героїв, які не померли а стали небесними вартовими української нації!

Додати коментар