Юні патріоти Переяславської громади подякували захисникам за те, що оберігають Батьківщину

21 вересня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній День миру. Цього дня ООН пропонує всім країнам і народам припинити воєнні дії, або ж відзначати цей День проведенням освітніх і громадських, суспільних, інформаційних акцій з проблем миру.

Переяславська громада теж долучилася до відзначення Дня миру, зокрема, у Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді відбулася просвітницько-патріотична акція
«Мир – Україні!», організована міським центром соціальних служб Переяславської міської ради.

У ній взяли участь 32 дітей із родин, що виїхали із зон активних бойових дій та знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді , а також діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Юні учасники вирішили присвятити захід подяці та моральній підтримці воїнів Збройних Сил України.

Сказати “дякую” воїнам можна по-різному, тож у День миру діти власноруч виготовляли листівки з побажаннями захисникам та патріотичні браслети з атласних стрічок.

У своїх листівках діти вирізали та розмальовували вісників миру – білих голубів, дякували нашим захисникам за мирні, сонячні ранки та бажали якнайскоріше повернутися додому з Перемогою.

Справжнісіньким сюрпризом для дітей стала зустріч із нашими військовими, яка подарувала і дітям, і солдатам непідробні емоції радості, тепла, приємного хвилювання.

Заступник директора центру соціальних служб Ірина Пурденко від імені всіх учасників акції висловила вдячність військовим за те, що вони захищають нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.

В свою чергу захисники вручили дітям на згадку повітряні кульки із гаслами «Україна понад усе!», «Доброго вечора, ми з України!», «З Україною в серці», зазначили, що в умовах повномасштабної війни дуже важливо захистити і зберегти найцінніше для нашої держави – наших дітей, зберегти їх щасливе дитинство та віру в світле майбутнє. Вони впевнені, що тепло дитячих робіт, іхня позитивна енергетика додадуть їм сили та мужності, подякували дітям за слова підтримки.

Усі діти також отримали солодку випічку від підприємиці Тетяни Соколової-Удод.

Акція до Дня миру завершилася, та питання МИРУ залишається для нас найактуальнішим сьогодні.

Центр соціальних служб Переяславської міської ради

Додати коментар