В університеті відновило роботу «Радіо Савич» з піснями, які наближають перемогу – де слухати та чого чекати?

13 лютого, у Всесвітній день радіо, улюблена інтернет-станція Університету Григорія Сковороди в Переяславі «Radio Savych» почала новий сезон мовлення мало хто міг уявити, що вже за якісь 11 днів на територію України розпочнеться повномасштабне вторгнення військ російської федерації, яке кардинально видозмінить наше життя та, зважаючи на вимоги воєнного стану, знову унеможливить мовлення станції. Порадившись з медіаюристами та ретельно вивіривши свою ефірну сітку, відсьогодні «Савич» повернувся до етеру з кращими хітами та піснями, які наближають перемогу. Про це пише сайт закладу.

Радіо савич в УГСП

Повідомляється, що з 00:00 24 лютого, згідно чинного законодавства творці радіо тимчасово обмежили своє мовлення в умовах дії спершу надзвичайного а потім і воєнного стану. Повертаються порадившись з медіаюристами і, як завжди, не з порожніми руками – оновленими плейлистами пісень які надихають до боротьби та перемог (багато виконавців залюбки дозволили радіо ставити до ефіру свої пісні – прим.авт.), веселими злободенними джинглами, годинником який нагадуватиме про початок і завершення комендантської години та інші важливі речі, а також планами щодо мовлення наживо та партнерським контентом про який вже домовлено і який залунає на станції згодом. 

Наразі чекають пропозицій щодо пісень (пропозиції можна надсилати на електронну скриньку radiosavych@gmail.com), які б ви хотіли чути в етері й збирають команду охочих допомагати робити контент, бути сценаристами та ведучими – є ідея кількох рубрик, кількох цікавих шоу. У перспективі хочуть розширити своє мовлення на все місто.

«Радіо твоєї перемоги!» – сподіваємося цей слоган та вся наша робота якнайскорше наблизить цю довгоочікувану мить. Почуємось!» – говорять фахівці відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету.

Слухати станцію можна безпосередньо на сайті університету – https://uhsp.edu.ua/radiosavych/, а інсталювавши додаток «Zeno» на свій смартфон ви матимете більше переваг при прислуховуванні «Савича». Згодом творці додадуть ще кілька технічних можливостей, аби слухати головну станцію університету стало ще зручніше. 

Додати коментар