Переяславу – 1115. Як цього року відзначали День міста (Фото, відео)

Свій 1115 День народження наше місто зустрічає, як і вся країна, у боротьбі проти руzzzьких загарбників. Кращі сини та доньки переяславської земля стали не лише на захист рубежів країни, а й захист нашої громади зокрема. Тож цьогорічне відзначення Дня міста – це скоріше про вшанування, а не про святкування.

Сьогодні згадували та вшановували тих, хто захищає, боронить, працює та живе на благо рідної Переяславської громади.

Традиційно першим жителів привітав міський очільник Вячеслав Саулко, до слів вітання долучився і начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко, який принагідно вручив нагороди голові Переяславської громади Вячеславу Саулку та директору ТОВ «Стейк-Агро» Івану Забарі. А керуюча справами виконкому Бориспільської районної ради передала міському голові вітання від голови Бориспільської районної ради Антона Мотрича та коровай з побажаннями наступного року у цей день зустрічати гостей під мирним небом.

Вячеслав Володимирович відзначив подяками та грошовими преміями жителів Переяслава, які щоденно своєю самовідданою працею роблять наше місто, нашу громаду кращими.

Пісенно-хореографічні номери для присутніх у залі виконали зірочки та зірки Центру культури і мистецтв.

Доброю традицією цих днів лишається і вшанування Почесних жителів громади, цьогоріч до когорти шанованих долучилися: Генеральна директорка Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїса Голованова та фермер, керівник ПП «Антарес» Володимир Романенко. Щемна мить, адже цих людей зал вітав стоячи.

Скромно, але красиво… із щирою вірою в те, що коли закінчиться війна і всі мами зустрінуть синів, дружини – чоловіків, а діти – батьків, тоді будемо проводити гучні урочисті, як ми вміємо –  по-переяславські, і всім дякуватимемо за нашу спільну участь в перемозі.

А поки… працюймо кожен на своєму місці віддано, допомагаймо нашим захисникам щедро і Перемога неодмінно прийде, бо з нами Бог і правда на нашому боці.

Слава Україні! Слава нашим захисникам!

 

Додати коментар