У міській раді віншували Почесних жителів громади (Фото)

Сьогодні у залі засідань міської ради віншували Почесних жителів Переяславської громади – людей для людей, які, не шкодуючи часу, сил та енергії, робили все для розвитку та процвітання Переяславщини. Люди із значними досягненнями та неабияким трудовим і життєвим досвідом, енергійним характером та активною життєвою позицією, свідки багатьох  ключових і доленосних подій у житті нашої славної громади – такі вони наші переяславці. Із теплими словами вдячності до них звернувся міський голова Вячеслав Саулко. Він вручив нагрудні знаки директору ТОВ «Агрошляхбуд», Заслуженому будівельнику України Олександру Гончаренку, голові ГО «Старий Дніпро», Заслуженому будівельнику України Віталію Іващенку та сину професора Університету Григорія Сковороди в Переяславі Миколи Корпанюка – Костянтину. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять переяславських захисників, які боронили нашу землю від російських загарбників, та самого Миколи Павловича Корпанюка, який нещодано приєдався до когорти воїнів війська небесного.

До колишніх колег та однодумців звернулися і міські голови попередніх скликань Григорій Сокур та Іван Якименко.

Ліричні виступи для присутніх підготувала Лідія Ющишин, Софія Леонова, Валентин Шуткевич та Юлія Ковалівська. Ведуча заходу – Влада Черненко. 

Завтра, об 11 годині, під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста буде відзначено ще двох Почесних жителів громади – Володимира Романенка та Раїси Голованової.

 

Додати коментар